Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 22 maart 2024 @ 05:29 door bommetje , 34 keer bekeken

Leuk dat je lid bent geworden!! Veel (lees)plezier op CLUBS!!!



Reacties

  • herman_dad
    woensdag 27 maart 2024, 00:12

  • bommetje
    dinsdag 26 maart 2024, 09:20

    Super dank je wel voor de info! Helemaal TOP!!

  • herman_dad
    dinsdag 26 maart 2024, 07:42

    Elke dag op de nieuwsclubs en mag je ook gebruiken, indien..!?

    -----------

      EEN KORT WEERBERICHT dinsdag 26-03-2024   Bron: NOS-Teletekst-KNMI    . 

    Dinsdag 26 maart: Vandaag tot einde middag, avond een vrijwel droge dag, maar daarna steeds wisselvalliger dagen met opklaringen en ook buien, de temp, lijkt in komende Paasweekeinde de 18 gr. te gaan halen? ... ...EXTRAKeukenhof bestaat 75 jaar, zo werd Nederland tulpenland - In Lisse start de 75ste editie van de Keukenhof. De jaarlijkse tentoonstelling met miljoenen bolbloemen trekt vele toeristen. Nederland is hét tulpenland, terwijl de bloem niet eens uit Nederland komt.

    Vandaag: Vannacht en in de ochtend wisselend bewolkt en ook . .ook meer tulpen (velden) komen in bloei nu...overdag aanvankelijk zo tot einde middag, dan en later in de avond vanuit het ZW meer bewolking en in het (Z)W kans op binnentrekkende buien, het O blijft nagenoeg droog, temp. 14 gr, zwakke of matige oostenwind. Morgen: Vandaag ook nog wisselend bewolkt.... ... en licht wisselvallig weer met iets meer kans op een bui, temp. 13 gr., meest zwakke of matige zuidenwind. Iets langere termijn: Donderdag tot en met zaterdag.... .deze eenden Paaskuikens overleven het wel...een periode van zeer wisselvalige Paas- en lentedagen met nog wat soms felle opklaringen maar ook grotere kans op verspreide buien over het land, temp. 12 a 14  gr., in het Paasweekeinde 18 gr.,  meest matige en soms stevige zuidenwind.

    ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden en dagelijkse terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ - Dank!

  • herman_dad
    dinsdag 26 maart 2024, 00:30

    Goedemorgen en dank voor welkom  zie het nu pas maar zie ook eens bij mij de nieuwsclubs als MAATSCHAPPELIJKE BELANGEN INFO!? Viel oo dezelfde foto bollen van NOS nws in weerberichtje vandaag 26 maart.. elke dag overigens met steeds wisselende plaatjes erbij! Zo helpen we elkaar?!

    Groetjes Herman

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.